Täällä on tietoa tokyo mew mewistä xD


MewMewIchigo.jpg
Ichigo Momomiya


Ichigo on sarjan päähenkilö. Hän on iloinen ja positiivinen tyttö ja aivan lääpällään Masayaan. Ichigoon on siirretty iriomotekissan geenejä. Hän epäili sitä koulussa, kun hän oli hypännyt kaiteelta pitkän matkan jaloilleen, nukkunut päiväunia ja siepannut kalan tarjoilijalta.
Kun Ichigo hermostuu, jännittyy tai nolostuu hänelle ilmestyy kissan häntä ja korvat. Kun hän suutelee jotakuta hän muuttuu kokonaan kissaksi. Tämä Tokyo Mew Mewin johtaja on herkkä ja oikea itkupilli. Ichigo pelkää aaveita ja haamuja. Kissamme osaa myös suuttua kunnolla. Hän on töissä Cafe Mew Mew:issä. Ichigoon on ihastunut Masayan lisäksi Ryoo Shirogane ja Kishu.


Ikä: 12-13
Syntymäpäivä: 15 maaliskuuta
Horoskooppi: Kalat
Pituus: 152 cm
Paino: 42kg
Eläimen DNA: Iriomotenkissa
Väri: Vaaleanpunainen, pinkki
Mew- hahmo: Mew Ichigo
Aseet: Strawberry Bell
Iskut: Ribbon Strawberry Check, Ribbon Strawberry Suprise

658592282.jpg
Ichigo ihmismuodossaan.

615233704.jpg
ichigo kahvilaasussaan

IchigoKitty.jpg
ichigo kissahahmossaan ^.^


Mint9.jpgMinto Aizawa

Minto on pomotteleva ja sarkastinen hahmo. Hän pitää muiden kiusoittelusta ja on hieman hemmoteltu. Hän tulee rikkaasta perheestä.Tämän vanhemmat ovat usein töissä ja veli matkustelee, joten Mintoa hoitaa vanha rouva nimeltään Bay. Mintolla on paljon palvelijoita ja hällä on pieni söpö koira nimeltään Miki. Minto harrastaa  tanssia. Hän liittyi Mew Mew:eihin toisena. Mintossa on tahitinlurikin geenejä. Minto huomasi olevansa yksi Mew Mew:eistä kun hän joutui pelastamaan Ichigon koiraltaan Mikiltä, joka oli muuttunut kimairaksi. Hän on töissä Cafe Mew Mew:issä. Minto ei ole ihastunut kehenkään, mutta tämän suuri idoli on Zakuro Fujiwara.
Ikä: 12-13
Syntymäpäivä: 3 lokakuuta
Horoskooppi: Vaaka
Pituus: 145cm
Paino: 38kg
Eläimen DNA: Tahitinlurikki
Väri: Sininen
Mew- hahmo: Mew Minto
Aseet: Minto Arrow
Iskut: Ribbon Minto Echo

658603701.jpg

615241636.jpgM10846.jpegRetasu Midorikawa
Retasu on Mew Mew:ien kolmas jäsen. Hän on ystävällinen ja lempeä tyttö. Hän on kannustava mutta todella ujo. Retasu ei voi olla pyytämättä anteeksi pikkuasioita. Häneen on siirretty rosopyöriäisen DNA:ta. Ichigo tapasi Retasun ensi kertaa Cafe Mew Mewissä. Hän roikkui ns. ystäviensä mukana, jotka komentelivat Retasua. Hänen oli kuulemma otettava kuva huhun mukaan koulun haamusta. Loppujen lopuksi selvisi, että Retasu itse oli tämä aave. Tapahtuman jälkeen Retasu tuli Cafe Mew Mewiin töihin ja kamppaili ystäviensä kanssa alieneita vastaan. Tämä ystävyyttä rakastava tyttönen ei osaa uida, mutta Mew -muodossaan se koituu helposti.
Retasu ihastui aluksi yhteen poikamieheen, mutta tämä oli varattu. Myöhemmin hän rakastui Ryoo Shiroganeen.

Ikä: 12-13
Syntymäpäivä: 29 huhtikuuta
Horoskooppi: Härkä
Pituus: 161cm
Paino: 47kg
Eläimen DNA: Rosopyöriäinen
Väri: Vihreä
Mew- hahmo: Mew Retasu
Aseet: Lettuce Castagnets
Iskut: Ribbon Lettuce Rush

658615417.jpg

615245203.jpg


MewMewPower10.jpgPurin Fong

Purin on todella vilkas ja touhukas tyttö. Hän ei osaa pysyä aloillaan. Taitaapa johtua siitä, että Puriniin on siirretty kultaleijona-apinan DNA:ta. Purin on nuorin Mew Mew:eistä. Ichigon ja Purinin ensitapaaminen tapahtui suihkulähteellä. Purin piti Ichigolle esityksen vaati tältä tippiä. Ichigo antoi Purinille pari vaivaiset karkkia, mutta apinatyttö oli toivonut rahaa. Niimpä hän päätti jahdata Ichigoa.
Ja siitä alkoi takaa-ajo. Ichigo juoksi kauppakassiensa kanssa niin lujaa kun pääsi mutta pirteä tyttö oli liian nopea. Myöhemmin Kishu yritti varastaa Purinin sielun tehdäkseen tästä kimairan. Onneksi Mew Mew:it ehtivät hätiin. Purin pelastui ja hänestä tuli yksi Mew Mew:eistä. Sen jälkeen Purin  meni Cafe Mew Mew:iin töihin. Purin on hyvin perso rahalle. Hänen ja Taruton välillä on pientä lempeä.

Ikä: 8-9
Syntymäpäivä: 7 elokuuta
Horoskooppi: Leijona
Pituus: 138cm
Paino: 32kg
Eläimen DNA: Kultaleijona-apina
Väri: Keltainen
Mew- hahmo: Mew Purin
Aseet: Pudding Rings
Iskut: Ribbon Pudding Ring Inferno

658624693.jpg

615246890.jpg

1141516675_ureszakuro.JPGZakuro Fujiwara

Zakuro saattaa vaikuttaa päältäpäin kovalta ja kylmältä, mutta sisältä löytyy jotain lämmintä. Zakuro on supermalli, laulaja sekä näyttelijä nuoresta iästään huolimatta. Tämä ei kovin pidä ihailijoistaan. Zakuroon on siirretty harmaasuden DNA:ta. Cafe Mew Mew:issä tytöt mietiskelivät kuka oli tuo outo lehdessä oleva maailmanpelastaja, ratkaisi Purin ongelman. Hän leikkasi Zakuron kuvan Minton fanilehdestä ja sovitti sitä toiseen kuvaan. Zakuro oli viides Mew Mew! Mew Mew:it menivät musikaalin karsintoihin tavatakseen Zakuron. Hän oli siellä nimittäin vierailevana tuomarina. Teko ei onnistunut ja Minto ratkesi puhumaan Zakurolle Mew Mew:eistä. Tämä ei suostunut, joka satutti Mintoa aika tavalla. Myöhemmin Zakuro valitsi sittenkin oikean tien.

Ikä: 15-16
Syntymäpäivä: 6 syyskuuta
Horoskooppi: Neitsyt
Pituus: 172cm
Paino: 49kg
Eläimen DNA: Harmaasusi
Väri: Violetti
Mew-hahmo: Mew Zakuro
Aseet: Zakuro´s Cross Whip
Iskut: Ribbon Zakuro´s Pure


658632985.jpg

615251967.jpg

tmm_berry.pngBerry Shirayuki

Berry on kiltti ja perso makealle. Hän kerää kauniita asioita. Eräänä päivänä koulusta tullessaan Berry kompastui portaissa ja kaatui suoraan Ryoo Shiroganen syliin. Ryoon tarkastettua Berryn olevan kunnossa, hän esitteli Berrylle kahvilan uuden tuotteen. Berry sai pussillisen pikkuleipiä ja tämän kiinnostus heräsi. Hän seurasi Ryoota ja päätyi Cafe Mew Mew:iin. Sisällä Berry liukastui leivoksiin ja nolasi itsensä Shiroganen nähden. Hän juoksi koe-huoneeseen ja tähän siirtyi vahingossa amaminmustajäniksen ja andienkissan DNA:ta. Myöhemmin Berrystä tuli Mew Mew:ien johtaja Ichigon matkustettua Masayan kanssa Lontooseen. Berry osaa ranskaa ja pystyy syömään kymmenen leivosta päivässä.

Ikä: 12-13
Syntymäpäivä: 5. tammikuuta
Horoskooppi: Kauris
Pituus: (?)
Paino: (?)
Eläimen DNA: Amaminmustajänis & Andienkissa
Väri: Luonnonvalkoinen
Mew- hahmo: Mew Berry
Aseet: Punainen pupusauva, nimi (?)
Iskut: Ribbon Loveberry Check 

5021240_std.jpg

tokyo_mew_mew_a_ala_mode.jpg
503542103_small.jpgRingo Akai
Ringo on Ichigon serkku. Hänet suuniteltiin alun perin vain Mew Mew- peleihin. Kuitenkin. Ringo on yksinäinen tyttö joka asuu eräällä saarella veljensä ja Yuki-Chan- pingviininsä kanssa. Ringolla ei ole geenejä itsessään, mutta kun hänen pingviininsä oli vaarassa tämän amuletin sisällä oleva Mew Aqua muutti hänet. Ringo osaa keskutella eläimien kanssa. Ringolla ei aluksi ollut ystäviä, mutta sai myöhemmin Ichigosta ystävän. Ringo pitää omenoista ja kävelystä yöllä.

Ikä:12-13
Syntymäpäivä: (?)
Horoskooppi: (?)
Pituus: 134cm
Paino: 30kg
Eläimen DNA: Perunpingviini
Väri: Tummanpunainen
Mew- hahmo: Mew Ringo
Aseet: Appleticks
Iskut: Ribbon Apple Pop


 Ringo ihmishahmossaan.
Ringo41.gif